AirSoft Satu Mare

logo-ul echipei de airsoft din satu mare

airsoft satu mare

Pentru inceput as vrea sa incep cu inceputul si anume aparitia AirSoft-ului in Romania. Acest joc a aparut in Romania la finalul anului 2003 cand Ianculescu Roberto a adus in Romania primele replici de airsoft, un an mai tarziu se pun bazele primei echipe de airsoft la Bucuresti, urmand ca deja in 2005 acest joc sa se raspandeasca si in tara. Cel mai important moment in istoria acestui sport este reprezentat de „23 Februarie 2010 – in urma coordonarii eforturilor privind legalizarea airsoftului in Romania, de catre Mihai GROSAN / echipa Bebelusii, airsoftul este introdus in nomenclatorul sporturilor din Romania. Astfel, in Romania, Airsoft-ul devine sport oficial.”.
In urma cu putin timp si in orasul meu, Satu Mare acest sport, airsoft a prins radacini formandu-se prima echipa de AirSoft din Satu Mare si anume echipa Rebelde Team, echipa din care fac si eu parte, fiind un pasionat al acestui sport.
Puteti gasii mai multe informatii legate de echipa pe site-ul acesteia http://www.airsoftSM.com

Despre Ionut
Webmaster cu o experienta de 2 ani. Cunostinte: PhotoShop, Xhtml, CSS, Ajax, JavaScript, Mysql, Php

One Response to AirSoft Satu Mare

  1. TL says:

    Interesanta istoria airsoftului din Romania in prezentarea de mai sus.Poate ar fi fost mult mai exacta daca s-ar fi amintit Regulamentul Competitiei de Airsoft „IRON TEAM ROU” elaborat de catre A.S.”DACIA REX”din Cluj-Napoca, regulament care sta la baza airsoftului ca sport in Romania acum.Airsoftul, potrivit evolutiei acestuia pana acum,nu ar fi ajuns sport nici pana in ziua de azi,la data cand s-au facut primele demersuri pe langa oficialitatile din Romania in drept, neprezentandu-se, pana la regulamentul IRON TEAM ROU, niciun regulament viabil pentru recunoasterea airsoftului ca sport.Meritul lui Mihai este incontestabil major si, impreuna cu el, este meritul tuturor echipelor care au pus umarul la acest demers privind airsoftul ca sport.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: