Cum am inceput, totul pas cu pas !?

Am tot auzit de-a lungul timpului pe diverse forumuri ca, incerc sa imi ‘brand-uiesc’ numele ” Lung Ionut „, eeee … eu unul nu cred ca e chiar asa!

Sa va spun povestea!

„Totul a inceput intr-o dupamasa de iarna, la scoala, ora de informatica, cand unul dintre colegi s-a gandit ce tare ar fi sa cautam informatii pe google despre fiecare din clasa. Si a inceput cautarea … bun, a trecut de la unul la altul si tot felul de informatii care mai de care mai prost generate de motorul de cautare suprem Google. A ajuns randul si la Lung Ionut, ghiciti ce a dat motorul de cautare? O mare, mare, mare tampenie! Un articol dintr-un ziar online unde scria ceva de genul „Un tanar de 16 ani disparut de acasa in data de x.x.x si este cautat cu disperare de nustiu cate luni bune (peste 7luni, aproape era 1 an)” Colegi super tare, s-au amuzat de chestia asta, bine si eu putin ca vezi doamne am disparut de acasa:). Am zis hai ca eu stiu puin SEO, putin design, putin html, putin din fiecare (aveam pe atunci experienta in ‘prostioarele’ astea cam 1 an si ceva!) am zic ca fac un blog pe wordpress simplu design normal de-a lor template si scriu cate ceva pana ajung primul rezultat, mi-am tot optimizat blogul zilnic, scria din ce in ce mai des, dupa care am zis hai sa fac publicitate ofline, cum… simplu! am facut o poza la orarul de curs la inceputul anului (parca clasa 10-a) si am publicat pe blog cu link pe mess catre orar, astfel mare parte din colegi dimineata (cand ne facem ghiozdanul) dadeam un clik acolo (eu fiind ~20h online pe Y!M) si uite asa traficul blogului a inceput sa creasca nu mult, dar un 15vizitatori/zi era asigurat, genera si google ceva trafic, dar nu suficient. Am scris cateva articole, referate despre diverse povestiri care ne trebuie la BAC si traficul a mai crescut putin din motoarele de cautare, cu timpul am inceput sa scriu despre design si sa public cateva din creatiile mele, la fel a mai venit trafic si din aceasta nisa, dupa care m-a lovit pasiunea pentru Airsoft si am facut o echipa de airsoft in Satu Mare (de la 0) bine nu doar eu am inceput, dar am fost printre primii care a pus ‘bazele’ airsoft-ului in Satu Mare, ne-am strans cativa in momentul de fata si se joaca Satu Mare – Baia Mare – Carei, am participat la prima competitie de Airsoft internationala si uite asa echipa prospera, cu toate ca eu in ultima vreme nu am fost activ nici acolo din cauza ‘problemelor’ cu pregatirea pentru admiterea la medicina si a pregatirii pentru BAC. Trafic a venit bineinteles si din nisa airsoft-ului unde faceam cateva chestionare pe care le trimiteam pe mail tuturor si raspundeau pe blog, astfel si de acolo 20-30/zi era un trafic suficient.

In momentul de fata traficul blogului este undeva la 25-35 vizitatori/zi in medie, dar difera foarte mult de la o zi la alta si de la o luna la alta!

 

Wow, nu am crezut ca am sa scriu atat, dar iata ca am scris istoria acestul blog de la 0 si se pare ca e nevoie sa schimb si titlul articolului din ‘Brand ?!” in „Cum am inceput, totul pas cu pas !?”

Anunțuri

Despre Ionut
Webmaster cu o experienta de 2 ani. Cunostinte: PhotoShop, Xhtml, CSS, Ajax, JavaScript, Mysql, Php

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: