Cateva mici sfaturi legate de SEO

SEO = Search engine optimization , pe romaneste optimizare pentru motoarele de cautare (ex. google.ro, yahoo.ro, bing.com, etc.)

In acest articol as vrea sa va sugerez/dau niste mici sfaturi despre cum sa scrieti pe blogul/siteul vostru pentru a ajunge sus la anumite cuvinte cheie pe google, yahoo, etc.

1. Scrierea articolului

In primul rand, cand concepem articolul trebuie sa avem in vedere mai multi factori, printre care continutul articolului sa fie unul cat se poate de unicat, in articol, cuvintele cheie sa fie boldate sau aplicat italic pe ele, cum ar fi in acest articol SEO si sfaturi SEO , de asemenea, articolul cu cat este mai mare, mai vast si contine mai multe cuvinte este mai bine vazut de motoarele de cautare! In articol ar fi bine sa avem si link-uri interne cum ar fi ( trance romania music ), cu aceste link-uri interne crestem in ochii robotilor, motoarelor de cautare, care ne vor oferi mai multa importanta atat noului articol scris, cat si unui articol postat de ceva vreme pe blog, poate 1saptamana, poate 1an sau chiar mai vechi!

2. Constructia de link-uri

Cand construim link-urile catre site, este bine sa abordam pentru index un cuvant cheie cat mai scurt, iar in constructia link-urilor sa nu fie una foarte agresiva! Ce intelegem prin agresiva, simplu… adica sa nu facem 6.000 de link-uri din 20 domenii web in prima luna, iar a doua luna nici un link nou, astfel google v-a vedea link-urile acelea ca nu sunt venite natural si bineinteles, nu vor primii aceeasi valoare ca a unui link natural. Poate ca unii dintre noi nu avem destula rabdare incat sa asteptam 2-3-5luni sa facem o constructie buna si uniforma de link-uri si spamam la inceput cu cat mai multe (termenul mult si prost) si astfel cadem mult, acest lucru resimtindu-se si in traficul siteului, care de exemplu primele 2luni in care constructia de link-uri a fost una agresiva a ajuns la 100 vizite/zi si a treia luna, am lasat-o mai moala, traficul poate sa scada brusc la sub 20 vizitatori/zi , ceea ce nu ne v-a incanta deloc.

Anunțuri

Despre Ionut
Webmaster cu o experienta de 2 ani. Cunostinte: PhotoShop, Xhtml, CSS, Ajax, JavaScript, Mysql, Php

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: